Moestuinbak

Ontdek onze exclusieve collectie van hoogwaardige moestuinbakken, vierkante meter bakken en kweektafels. Ideaal voor iedereen die de smaak van verse kruiden en groenten rechtstreeks uit eigen tuin, terras of balkon wil ervaren. Bij Intergard vindt u niet alleen een uitgebreid aanbod aan moestuin oplossingen, maar ook een divers assortiment aan plantenbakken die elk exterieur verrijken. Een moestuinbak kopen bij Intergard betekent niet alleen scherpe prijzen, maar ook van een breed en divers assortiment. Bekijk hieronder onze producten!

Meer

9 Resultaten

9 Resultaten

Soorten moestuinbakken

Onze houten bloembakken zijn geschikt om het gehele jaar buiten te laten staan, ongeacht het seizoen. Deze zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. In ons assortiment vindt u:
 • Rechthoek moestuinbak: beschikbaar in 120cm, 80cm en 60cm
 • Vierkant moestuinbak: beschikbaar in 50x50 en 40x40cm
 • Zeskant moestuinbak: beschikbaar in 70cm of 50cm
Voor elke tuin of balkon is er wel een houten bloembak beschikbaar. Daarnaast vindt u bij Intergard ook cortenstaal plantenbakken. Ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Als optie zijn er ook losse wieltjes leverbaar, zodat u de plantenbakken eenvoudig kunt verplaatsen c.q. verrijden. Voor de liefhebbers van Cortenstaal: deze plantenbakken zijn op speciaal verzoek beschikbaar. Onze verlichte plantenbakken en bloempotten kunt u vinden onder tuinverlichting. Alle houten plantenbakken of bloembakken zijn gemaakt van FSC hout uit verantwoord bosbeheer.

Waarom een moestuinbak?

De moestuinbak is gemaakt van gevlochten wilgentenen en voorzien van een waterdoorlatende draagzak. Ze zijn gefabriceerd van verduurzaamd grenen wat de levensduur sterk verlengd, van hoogwaardig wicker kunststof vlechtwerk of van kwalitatief hoogwaardig duurzaam bangkirai hardhout waarop we 25 jaar GARANTIE geven op het hardhout. Alle bakken zijn FSC gecertificeerd, kwalitatief hoogwaardig en afkomstig uit verantwoord bosbeheer. Wanneer u kiest voor onze moestuinbakken dan kiest u voor producten van hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan het kweken van allerlei fruit en groentesoorten, denk aan aardbeiplantjes of tomatenplanten en allerlei kruiden zoals peterselie, munt of basilicum.

Moestuinbak kopen bij Intergard

De eetbare tuin is een niet te stoppen trend, daar steeds meer mensen zich bewust zijn van de voordelen van gezonde en onbespoten groentes, fruit en kruiden. Een moestuinbak kopen doe je bij Intergard. De kweektafel wordt als bouwpakket geleverd en is inclusief folie. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder. Wederverkopers die in grote hoeveelheden willen inkopen, nodigen we uit om hun aanvraag te versturen naar ons e-mailadres. U ontvangt van ons een offerte op maat met de meest competitieve importeursprijzen. Zijn de moestuinbakken, kweektafels of vierkante meter tuin niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes.

Moestuin tips: Etagebeplanting

Een echte aanrader voor maandenlang bloei én kleur in uw tuin of op uw balkon! Bekijk hieronder het stappenplan voor het starten van een moestuin.
 1. Neem een grote bloembak of plantenbak en leg onderin wat potscherven of kleikorrels zodat de bollen niet gaan rotten.
 2. Doe hier een laagje potgrond overheen en plant nu de laatst bloeiende bollen als eerste.
 3. Bedek deze met een laagje aarde en volg dit op met een laag volgende bloeiperiode-bollen.
 4. Herhaal dit proces tot de bloembak vol is!
 5. Optie: Wanneer u de bloembak tot de rand opvult met grond, kunt u deze vullen met violen of heideplantjes zodat u er nu al plezier van heeft.
Volgorde voor etagebeplanting:
 • Laag 1: (onderste laag, laatbloeiers) Tulpen, narcissen of hyacinten
 • Laag 2: (middelste laag) Narcissen of hyacinten
 • Laag 3: (bovenste laag, vroegbloeiers) Blauwe druifjes of krokussen