Hardhouten palen

Kwalitatief hoogwaardige hardhouten palen waarop we 25 jaar garantie geven. Onze hardhouten palen hebben de hoogste duurzaamheidsklasse en een zeer lange levensduur. De hardhouten palen zijn o.a. verkrijgbaar in Bangkirai, Angelim Vermelho of Azobe. Zijn allen FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer. Hardhouten palen worden veel gebruikt voor het plaatsen van schuttingen, bouwen van veranda's, pergola's of overkappingen. Ook kunt u hardhouten palen gebruiken als fundering bij vlonderplanken

Bestelt u uw nieuwe hardhouten palen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u hardhouten palen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor hardhouten palen

Wanneer u kiest voor hardhouten palen dan kiest u voor kwaliteit. U kunt kiezen voor Azobe palen maar ook voor Bangkirai. Deze palen zijn eenvoudig te gebruiken voor het plaatsen van uw schutting. Bij gebruik van een hardhouten paal heeft u geen paalhouder nodig, hardhouten palen kunnen rechtstreeks in de grond geplaatst worden. Hardhouten palen gaan jaren mee en worden veel gebruikt. Ook bij het bouwen van veranda's, pergola's of overkappingen. U kunt hardhouten palen tevens gebruiken als fundering bij vlonderplanken . Azobé palen zijn het meest duurzame type en tevens qua hardhoutsoort het hardst. Bestand tegen weer en wind.

Waaruit bestaan onze hardhouten palen

Onze hardhouten palen bestaan uit Azobe hout of uit Bangkirai. Azobe is afkomstig van de Lophira alata boom en is een zeer bekende hardhoutsoort in Europa. Onze hardhouten palen hebben de hoogste duurzaamheidsklasse. Zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes en zijn FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer.

Hardhouten palen kopen

Wilt u degelijke en mooie hardhouten palen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de hardhouten palen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de hardhouten palen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes