Plaatduimen

Plaatduim voor duimheng poorten tuinpoorten in geelverzinkt, vuurverzinkt, RVS, zwart cataforese rustica of verstelbaar, kwalitatief hoogwaardig Europees product. Plaatduimen worden in combinatie met duimhengen gebruikt als ophangsysteem bij het monteren van tuinpoorten of houten poorten, poortdeuren, deuren en houten tuinpoortjes van tuinhekken. De plaatduimen worden aan de ene kant aan de houten paal of houtwerk bevestigd, de duimhengen aan de poort waarna men de poort eenvoudig in de plaatduimen kan hangen. Een snel en eenvoudig systeem om tuinpoorten te plaatsen.

Bestelt u uw nieuwe plaatduimen voor duimhengen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u plaatduimen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

19 Resultaten

19 Resultaten

Waarom kiezen voor plaatduimen

Ons assortiment plaatduimen is zeer uitgebreid. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Plaatduimen gebruikt u in combinatie met een duimheng, dit is geschikt voor de ophanging van uw poort, tuinpoort of tuinhek. De plaatduimen hebben we in verschillende diameters leverbaar, deze moet overeenkomen met de diameter van uw duimheng. In ons assortiment hebben we ook verstelbare plaatduimen, uw tuinpoort is na montage nog steeds verstelbaar, mocht dit nodig zijn.

Waaruit bestaan onze plaatduimen

Onze plaatduimen hebben we in verschillende uitvoeringen, geelverzinkt, vuurverzinkt, rvs roestvrijstaal en ook zwart cataforese in model rustica voor een rustieke uitstraling. Al deze toepassingen zijn om roestvorming te voorkomen. Cataforese is een milieuvriendelijk lakproces, de plaatduim wordt in een vloeistof bad met cataforeselak ondergedompeld. Dit is een elektrostatisch proces.

Plaatduimen kopen

Wilt u degelijke en mooie plaatduimen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de plaatduimen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn plaatduimen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes