Betongaas roest

Kwalitatief en aan ISO richtlijnen onderhevig fabricageproces van betongaas of bouwstaalmatten in roest. Betongaas of betonmatten worden heden ten dage veel gebruikt als natuurlijke milieuvriendelijke tuinafscheiding in combinatie met allerlei klimplanten zoals hedera of natuurlijke zichtmatten zoals heidematten, wilgenmatten, bamboematten of boomschorsmatten.

Bestelt u uw betongaas roest bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over ons roest betongaas.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor betongaas roest

Wanneer u kiest voor betongaas of bouwstaalmatten roest, dan kiest u voor een stevige, betaalbare en eenvoudig te monteren tuinafscheiding. Het betongaas is in verschillende uitvoeringen en diktes verkrijgbaar. Betongaas is zeer eenvoudig te plaatsen tegen palen en kunt u afdekken met onze milieuvriendelijke tuinafscheidingen zoals wilgenmatten, bamboematten, heidematten of boomschorsmatten, dit voor extra privacy. Betongaas is ook net als gaaspanelen zeer geschikt om te laten begroeien met onze klimplanten. Voor het plaatsen zet u om de 1,5 meter een paal en het betongaas zet u eenvoudig vast met onze gaaspaneelklemmen.

Waaruit bestaat ons betongaas roest

Betongaas ook bouwstaalmatten genoemd zijn tuinafscheidingen van staal/ijzer. Deze zijn 2x3 meter en zijn in verzinkte of roest uitvoering verkrijgbaar. Het betongaas is gelast. Verkrijgbaar in verschillende diktes en heeft veelal een maaswijdte van 15x15cm.

Plaatsen van het betongaas

Om het betongaas te plaatsen, heeft u hardhouten palen nodig, gaaspaneelklemmen en eventueel een grondboor. Met de grondboor maakt u om de 150cm een gat in de grond, waarin u de hardhouten palen plaatst. Per hardhouten paal heeft u 4 gaaspaneelklemmen nodig, waarmee u het betongaas aan de hardhouten palen bevestigd. Onze gaaspaneelklemmen of betonmatbeugels zijn verpakt per 4 stuks in een zakje inclusief de schroefjes. Het betongaas is eenvoudig op maat te knippen, mocht het niet geheel passen.

Betongaas roest kopen

Wilt u een degelijk en mooie betongaas roest kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Hetg betongaas is zelf eenvoudig te plaatsen.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is het betongaas roest niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken