Schuttingplanken

In deze categorie vindt u ons aanbod aan schuttingplanken in duurzaam hardhout, geïmpregneerd verduurzaamd grenen en thermisch gemodificeerd ecologisch hout. Alle schuttingplanken zijn kwalitatief hoogwaardig met garantie en zijn betrokken uit verantwoord bosbeheer en dus FSC gecertificeerd. p>Bestelt u uw nieuwe schuttingplanken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u schuttingplanken per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...
Pagina

31 Resultaten

  1. Sale
    Steigerplanken steigerhout 250cm vintage bruin gebeitst
    Aanbiedingsprijs € 9,67 € 7,99 Normale prijs € 14,51
  2. Sale
    Steigerplanken steigerhout 250cm vintage gebeitst
    Aanbiedingsprijs € 10,88 € 8,99 Normale prijs € 12,09

Schuttingplanken kopen

Wilt u degelijke en mooie schuttingplanken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de schuttingplanken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de schuttingplanken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes