Cortenstaal plantenbakken

Onze cortenstaal plantenbakken, bloembakken zijn kant en klaar gemaakt van cortenstaal, onverwoestbaar materiaal bestaande uit chroom, nikkel, fosfor, koper en silicium. "COR" staat voor corrosiebestendig en "TEN" staat voor tensile strength, wat treksterkte betekent. Deze legering, bestaande uit hechtende sulfaten en fosfaten, beschermt het staal zodat er geen verdere roest ontstaat. Een tijdloze, unieke plantenbak met een industriële look.

Bestelt u uw nieuwe cortenstaal plantenbakken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u plantenbakken cortenstaal of bloembakken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor onze cortenstaal plantenbakken

Wanneer u kiest voor onze cortenstaal plantenbakken dan kiest u voor een product van hoogwaardige, degelijke kwaliteit. De roestige bruine kleur van de plantenbak cortenstaal doet het erg goed in combinatie met groene planten, struiken en bomen. Het materiaal cortenstaal is onverwoestbaar en bovendien vorstbestendig. In eerste instantie als u de plantenbak ontvangt is deze niet roestig maar gewoon van staal. Tijdens het proces in de buitenlucht, weersinvloed en luchtvochtigheid, schermt het materiaal af van zuurstof en verandert de plantenbak cortenstaal in een roest plantenbak. Een uniek proces. Het is verstandig om bij aanvang van het roestproces er rekening mee te houden dat het cortenstaal roest kan gaan afgeven op uw terras. Als het oxidatieproces is voltrokken, na ongeveer 1,5 jaar, kunt u de bloembak plaatsen waar u wilt. Cortenstaal plantenbakken behoeven verder geen onderhoud. U hoeft dus niet te verven of te olieën. Het plaatsen van een cortenstaal plantenbak wordt afgeraden als u 1,5 km van de kust woont, dit i.v.m continu blootstelling aan zout. Of u nu kiest voor cortenstaal, hardhouten of grenen plantenbakken, wij bieden u een ruim assortiment aan in verschillende afmetingen. De plantenbakken zijn al gemonteerd, geven uw tuin een warme sfeer en passen in zowel een klassieke als moderne tuin. Een ware blikvanger voor op uw balkon of in uw tuin. De plantenbak of bloembak cortenstaal is ideaal voor buiten, deze kan namelijk in weer en wind buiten blijven staan. Maar natuurlijk kunt u deze roestige bloembakken ook binnenshuis plaatsen. Als optie zijn er ook losse wieltjes leverbaar, zodat u de plantenbakken eenvoudig kunt verplaatsen c.q. verrijden. Een plantenbak cortenstaal is een ware eyecatcher voor uw tuin, duurzaam, robuust, industrieel en uiterst stevig. De wanddikte van deze plantenbakken zijn 2mm en de hoeken zijn versterkt. Cortenstaal past perfect in iedere tuin of op balkon. Ecologisch, want deze plantenbakken zijn volledig recycleerbaar.

Waaruit bestaan onze cortenstaal plantenbakken

De cortenstaal plantenbakken zijn gemaakt van metaal, corten. Dit materiaal is ontdekt in 1932. Is onverwoestbaar en vorstbestendig. Tijdens het proces van het buiten staan verandert de kleur van staal naar roest. De plantenbakken cortenstaal hebben een metaallegering, deze bestaat uit ijzer met koper, chroom, nikkel silicum en fosfor. "COR" staat voor corrosiebestendig en "TEN" staat voor tensile strength, wat treksterkte betekent. Cortenstaal bakken zijn hierdoor net zo sterk als rvs of roestvrijstalen plantenbakken. De vorming van roest begint ongeveer na 2 a 3 weken en neemt 1,5 jaar in beslag. Het wordt ten zeerste afgeraden om hydro korrels of kleikorrels te gebruiken in een cortenstaal plantenbak of cortenstaal bloembak. Ivm schilfervorming moet u vermijden dat de plantenbak continu nat is omdat het roestproces dan niet kan stoppen. Onze plantenbak Cortenstaal is verkrijgbaar in het vierkant in verschillende afmetingen van 40x40cm t/m 100x100cm. Ook in het assortiment de cortenstaal bak in model rechthoek.

Technische Specificaties

Cortenstaal (niet-geoxideerd geleverd) Wanden van 2 mm dik, verstevigd door gelaste versterkingen voor grotere bakken Versterkte hoeken Afwateringsgaten voor evacuatie van water Pootjes 15mm Hoge vorstbestendigheid Dubbel gevouwen randen 50 mm breed Natuurlijk materiaal

Waarom Cortenstaal?

Oneindige mogelijkheden Geen bijzonder onderhoud van de bloembakken Combinatie van sterkte en duurzaamheid Cortenstaal past perfect in zowel moderne én klassieke tuinen Ecologisch, want volledig recycleerbaar Cortenstaal klasse A UV- en Vorstbestending

Cortenstaal plantenbakken kopen

Wilt u degelijke en mooie cortenstaal plantenbakken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de cortenstaal plantenbakken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

TIP: Etagebeplanting

Een echte aanrader voor maandenlang bloei én kleur in uw tuin of op uw balkon! Neem een grote bloembak of plantenbak en leg onderin wat potscherven of kleikorrels zodat de bollen niet gaan rotten.

Doe hier een laagje potgrond overheen en plant nu de laatst bloeiende bollen als eerste. Bedek deze met een laagje aarde en volg dit op met een laag volgende bloeiperiode-bollen. Dit herhaalt u tot de bloembak vol is.

Wanneer u de bloembak tot de rand opvult met grond kunt u deze vullen met violen of heideplantjes zodat u er nu al plezier van heeft.

Volgorde voor etagebeplanting:

– Laag 1: (onderste laag, laatbloeiers) Tulpen, narcissen of hyacinten

– Laag 2: (middelste laag) Narcissen of hyacinten

– Laag 3: (bovenste laag, vroegbloeiers) Blauwe druifjes of krokussen