Poortbeslag

Poortbeslag of tuinpoortbeslag zijn complete sets van hang- en sluitwerk voor allerlei houten poorten en tuinpoorten. Het poortbeslag bestaat meestal uit een set duimhengen, plaatduimen en grendel en zijn inclusief bevestigingsmateriaal. Het poortbeslag is leverbaar in verzinkte uitvoering of poedercoating wat vroegtijdige roestvorming voorkomt, maar ook in RVS.

Bestelt u uw poortbeslag bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u poortbeslag per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over ons poortbeslag.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor poortbeslag

Wanneer u kiest voor poortbeslag van Intergard dan kiest u voor degelijk poortbeslag om uw tuinpoort mee te installeren. Poortbeslag is er in zeer verschillende uitvoeringen. In de sets zitten de hengen en plaatduimen voor de ophanging van uw tuinpoort maar ook de grendel om uw tuinpoort te sluiten. Het gemak van het kiezen voor een set poortbeslag is dat deze compleet is, u hoeft niet zelf elk onderdeel los te bestellen.

Waaruit bestaat ons poortbeslag

Ons poortbeslag bestaat uit o.a. hengen, plaatduimen, schroeven en een grendel. Verkrijgbaar in geelverzinkt en wit gecoate uitvoering.

Poortbeslag kopen

Wilt u degelijk en mooi poortbeslag kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het poortbeslag zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is poortbeslag niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen of tuinpoorten