Hengen

Hengen voor houten poorten zoals duimhengen met bijbehorende plaatduimen, kruishengen, bladhengen, staarthengen en middenheng zijn in deze categorie te vinden. Al onze hengen zijn geproduceerd onder ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste eisen, beschikbaar in verschillende afmetingen en behandelingen tegen roestvorming zoals vuurverzinkt, verzinkt, geelverzinkt, cataforese of in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw hengen, duimhengen of kruishengen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u hengen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

89 Resultaten

Pagina

89 Resultaten

Waarom kiezen voor hengen

Ons assortiment hengen is zeer uitgebreid. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Of u nu een heng, kruisheng, bladheng of een plaatduim zoekt, wij hebben deze producten in allerlei maten en uitvoeringen. Alles voor de ophanging van uw poort, tuinpoort of hek. Ook zijn al deze producten uit voorraad leverbaar.

Waaruit bestaan onze hengen

Onze hengen hebben we in verschillende uitvoeringen, geelverzinkt, vuurverzinkt, rvs roestvrijstaal en ook zwart gecoat in model rustica voor een rustieke uitstraling.

Hengen kopen

Wilt u degelijke en mooie hengen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de hengen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn hengen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes