Deurmatten

Bestelt u uw nieuwe deurmatten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod. Onze deurmatten of kokosmatten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, evenals andere grondstoffen van hoge kwaliteit, biologisch afbreekbaar en zijn met aandacht en respect voor voor het milieu geproduceerd. Handgemaakt en ontworpen door de Valenciaanse kunstenaar en designer Rodolfo Navarro.

Bent u wederverkoper en koopt u deurmatten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor deurmatten

Nooit meer zomaar met uw vieze schoenen naar binnen lopen, maar eerst een verwelkoming van een vrolijke mooie deurmat alvorens u uw schoenen veegt. Zo houdt u het vuil buiten. Onze deurmatten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Waaruit bestaan onze deurmatten

Onze deurmatten bestaan uit natuurlijke materialen zoals kokos en natuurlijke vezels. Onze deurmat is tevens voorzien van een rubberen anti-slip laag.

Deurmatten kopen

Wilt u degelijke en mooie deurmatten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Indie u verder nog vragen heeft over de deurmatten, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de deurmatten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes