U-pergoladragers op plaat

U-pergoladragers op plaat zijn paalhouders die worden gebruikt voor houten constructies of tuinhout waarbij men niet de verankering in beton kan storten zoals op betonnen - of stenen vloeren of ondergrond. De pergoladragers op plaat worden met behulp van houtdraadbouten op de verharde ondergrond geschroefd waarna de houten palen in het U-profiel worden geplaatst en bevestigd met slotbouten. De u-pergoladragers op plaat zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en diktes, zowel in vuurverzinkte uitvoering als in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe U-pergoladragers op plaat bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u U-pergoladragers per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

5 Resultaten

5 Resultaten

Waarom kiezen voor U-pergoladragers op plaat

Wanneer u kiest voor onze U-pergoladragers op plaat dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Deze U-pergoladragers worden veel gebruikt voor het plaatsen van palen op een harde ondergrond. Een andere benaming voor zo'n U-pergoladrager op plaat is een U-op plaat of een U-anker De plaat bevestigt u eenvoudig op de grond daar waar u bijvoorbeeld niet in de grond kunt geraken. Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Waaruit bestaan onze U-pergoladragers op plaat

Onze U-pergoladragers op plaat bestaan voornamelijk uit thermisch verzinkt ijzer of uit rvs roestvrijstaal.

U-pergoladragers op plaat kopen

Wilt u degelijke en mooie U-pergoladragers op plaat kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de U-pergoladragers op plaat zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn U-pergoladragers op plaat niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes