Aluminium loungeset

In deze categorie vindt u onze prachtige aluminium loungesets. Aluminium tuinmeubelen zijn comfortabel, stijlvol, modern, licht duurzaam, weersbestendig en extra gepoedercoat. Verder zijn deze aluminium loungesets gemakkelijk te reinigen met water en groene zeep. Kortom, aluminium tuinmeubelen zijn onderhoudsvrij, licht en van sterk materiaal. De aluminium loungeset wordt geleverd met heerlijke comfortabele kussens die eenvoudig te reinigen en vuil- en waterafstotend zijn.

Bestelt u uw nieuwe aluminium loungeset bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

16 Resultaten

16 Resultaten

Waarom kiezen voor aluminium loungeset

Wanneer u kiest voor onze aluminium loungeset dan kiest u voor tuinmeubelen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Perfect passend in de hedendaagse moderne tuin. Wij bieden u een fraai assortiment aluminium tuinmeubelen, hiermee maakt u uw tuin echt af. We raden het af om na het zomerseizoen aluminium lounge sets af te dekken met een zeil of in plastic te verpakken omdat het materiaal kan gaan verstikken. Zo kunnen er vlekken ontstaan. Beter is het om deze tuinmeubelen op te bergen in uw garage of schuur of anders gewoon buiten te laten staan. Ten zeerste wordt afgeraden om bij het schoonmaken van deze aluminium tuinmeubelen agressieve schoonmaakmiddelen dan wel attributen te gebruiken. Water en groene zeep is voldoende. Vogelpoep dient men zo snel mogelijk te verwijderen omdat de zuren in vogelpoep het aluminium kan aantasten. Is water en groene zeep niet voldoende, dan kan autowax een uitkomst bieden.

Waaruit bestaan onze aluminium loungesets

Deze tuinmeubelen zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium. Enkele voordelen van een aluminium loungeset zijn; gemakkelijk te reinigen, onderhoudsvrij, sterk materiaal, licht en het neemt de buitentemperatuur aan. Bij tuinmeubelen die gepoedercoat zijn is de kleur er op gebrand, dit geeft een betere bescherming tegen vuil. Ook zijn de sets voorzien van waterafstotende tuinkussens van polyester of van olefin met een dikte van 9-15cm voor extra zitcomfort. De dikte van de kussen wordt bij elke set van aluminium vermeld. Olefin is gemaakt van synthetische materialen. Vlekbestendig en duurzaam.

De voordelen van aluminium op een rij:

Roestvrij

Licht

Sterk

Onderhoudsvriendelijk

Duurzaam

Modern

Eigenschappen Olefin:

Olefin is gemaakt van synthetische materialen en staat bekend om zijn vlekbestendigheid, kleurechtheid, en duurzaamheid. Hierdoor is Olefin uitermate geschikt voor vele toepassingen. Olefin werd voor het eerst vervaardigd in Italië in het jaar 1957 door de chemicus, Giulio Natta. In 1963 ontvingen Natta en zijn partner Ziegler de Nobelprijs voor het ontwikkelen van een methode om polyolefins om te zetten in vezel. Dit door titanium als katalysator te gebruiken. Olefin wordt milieuvriendelijk geproduceerd en is 100% recyclebaar. Neemt geen vocht op en droogt erg snel. Bovendien stoot het zweet af, een fijne bijkomstigheid op warme zomerdagen. Bestendig tegen vlekken en bestendiger tegen slijtage dan andere stoffen. Voor het schoonmaken van de stof gebruikt u eenvoudig water en zeep.

Aluminium loungeset kopen

Wilt u degelijke en mooie aluminium tuinmeubelen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Indien het artikel niet aan de wensen van de klant voldoet, geldt er geen recht van retour en ligt de verantwoording volledig bij de klant. Transportschades dienen op de vrachtbrief van de chauffeur genoteerd te worden en wij adviseren om altijd foto’s te maken van het product zowel buiten- als in de verpakking. Eindconsument dient ook altijd het pakket open te maken als de chauffeur nog aanwezig is om een snelle check te doen!

Zijn de aluminium tuinmeubelen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating, tuinverlichting of tuinhuisjes