Zwembaden met stalen frame

Zwembaden met stalen frame in verschillende maten vindt u in deze categorie. U kunt bij ons terecht voor professionele bouwkundige zwembaden, inbouw zwembaden, houten zwembaden, zwembaden met een stalen wand, zwembaden in een frame of zelfdragende zwembaden met een opblaasbare rand. Onze professionele adviseurs staan u graag te woord.

Bestelt u uw nieuwe zwembad bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor een zwembad met stalen frame

Een zwembad is het absolute speelplezier op een mooie zonnige dag. Uw kinderen raken niet uitgespeeld. Heerlijk om in eigen tuin te spelen en ravotten in het zwembad. Spelletjes zoals iets opduiken van de bodem, snorkelen, met een balletje overgooien, woord raden onder water, maar natuurlijk ook lekker zwemmen of drijven. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen vinden het heerlijk om een eigen zwembad te hebben. Heerlijk om lekker te ontspannen door bijvoorbeeld op een luchtbed te drijven, of een goed boek te lezen. U kunt er gebruik van maken, wanneer je maar wilt. U hoeft er niet voor op pad. Bovendien kunt u uw kind makkelijker in de gaten houden, dan in een buiten zwembad, of op het drukke strand.

Waaruit bestaan onze zwembaden met stalen frame

Dit zwembad is voorzien van een roestbestendig stalen frame, wat het zwembad extra stevigheid geeft. Voorzien van een vernieuwde ingebouwde pomp, 12 Volt. Doordat de pomp in het zwembad met stalen frame is ingebouwd, is het gebruik veel veiliger: nooit meer struikelen over losse slangen! De pomp heeft een doorloopsnelheid van 1136 liter per uur. Het filter is zeer eenvoudig te vervangen. Het zwembad is vervaardigd van drielaags gerasterd PVC en is voorzien van een schroefventiel, om het bad gemakkelijk leeg te laten lopen. Vanaf 6 jaar. Daarnaast heeft Intergard verschillende soorten en maten zwembaden. Zowel professionele bouwkundige zwembaden, inbouw zwembaden, houten zwembaden, zwembaden met een stalen wand, als zwembaden in een frame of zelfdragende zwembaden met een opblaasbare rand.

Zwembad met stalen frame kopen

Wilt u degelijke en mooie zwembaden kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de zwembaden zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn zwembaden niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes