Hardhouten tuinpoorten

Houten tuinpoorten hardhout FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer volledig op houten raamwerk of compleet op stalen poortframe inclusief dag- en nachtslot met profielcilinder en deurklink. Onze hardhouten tuinpoorten hebben de hoogste duurzaamheidsklasse. Op het hardhout geven wij 25 jaar garantie.

Bestelt u uw tuinpoort hardhout bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze hardhouten tuinpoorten.

lees meer...

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor een hardhouten tuinpoort

Wanneer u kiest voor een hardhouten tuinpoort uit ons assortiment, dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinpoort waar u jarenlang plezier van zult beleven. Onze tuinpoorten zijn verkrijgbaar in hardhout maar ook in chroomvrij geïmpregneerd grenen. De hardhouten tuinpoorten hebben een hoge duurzaamheidsklasse. Vandaar dat we op hardhout 25 jaar fabrieksgarantie geven. Ook kunt u bij ons terecht voor tuinpoorten van composiet, van gaas of voor tuinpoorten voor sierhekwerken.

Waaruit bestaat onze hardhouten tuinpoort

Onze hardhouten tuinpoort bestaat uit hardhouten planken. De breedte van de plank is verschillend per poort. Deze kiest u bijpassend bij uw tuinscherm van hardhout, brede en smalle planken is in deze mogelijk. Ook hebben we tuinpoorten in ons assortiment op stalen poortframe. Deze tuinpoorten op poortframe zijn extra versterkt en worden geleverd inclusief hang en sluitwerk en dag-nachtslot.

Hardhouten tuinpoorten kopen

Wilt u een degelijke en mooie hardhouten tuinpoorten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de hardhouten tuinpoort zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een hardhouten tuinpoort niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen of tuinpoorten