Plaatduim verstelbaar

Verstelbare Plaatduimen voor duimhengen ter montage van poorten of tuinpoorten vuurverzinkt, kwalitatief hoogwaardig Europees product. Verstelbare plaatduimen worden in combinatie met duimhengen vuurverzinkt gebruikt als ophangsysteem bij het monteren van tuinpoorten of houten poorten, poortdeuren, deuren en houten tuinpoortjes van tuinhekken. De plaatduimen worden aan de ene kant aan de houten paal of houtwerk bevestigd, de duimhengen aan de poort waarna men de poort eenvoudig in de plaatduimen kan hangen. Het grote voordeel van verstelbare plaatduimen is dat men de tuinpoort achteraf kan stellen of indien de poort na een tijdje wat inzakt. Een snel en eenvoudig systeem om tuinpoorten te plaatsen.

Bestelt u uw nieuwe verstelbare plaatduimen voor duimhengen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

1 Resultaten

1 Resultaten

Waarom kiezen voor plaatduim verstelbaar

Onze plaatduim verstelbaar is een producten van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Een plaatduim verstelbaar is erg handig omdat u de poort achteraf nog kunt stellen, mocht dit nodig zijn. Plaatduimen verstelbaar gebruikt u in combinatie met een duimheng, dit is geschikt voor de ophanging van uw poort, tuinpoort of tuinhek. De diameter van de plaatduim moet overeenkomen met de diameter van uw duimheng.

Waaruit bestaat onze plaatduim vuurverzinkt

Onze plaatduim verstelbaar is gefabriceerd uit vuurverzinkt ijzer. Andere benamingen hiervoor zijn thermisch verzinkt of volbad verzinkt. Deze verzinking wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen. Ook hebben we plaatduimen in verschillende uitvoeringen zoals geelverzinkt, rvs roestvrijstaal en ook zwart cataforese in model rustica voor een rustieke uitstraling. Cataforese is een milieuvriendelijk lakproces, de plaatduim wordt in een vloeistof bad met cataforeselak ondergedompeld. Dit is een elektrostatisch proces.

Plaatduimen verstelbaar kopen

Wilt u degelijke en mooie plaatduimen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de plaatduimen verstelbaar zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn plaatduimen verstelbaar niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes