Palen dubbelstaafmatten

De palen voor dubbelstaafmatten van Intergard munten uit in hun hoge stabiliteit en duurzaamheid. Deze kwaliteit wordt verzekerd door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige verwerking hiervan met de nieuwste productietechnieken. Alle palen zijn vuurverzinkt of thermisch verzinkt en/of gepoedercoat volgens de hoogste richtlijnen EN ISO 1461. De palen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Bestelt u uw nieuwe palen en dubbelstaafmatten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze palen.

Meer

20 Resultaten

20 Resultaten

Waarom kiezen voor palen dubbelstaafmatten

Wanneer u kiest voor palen dubbelstaafmatten, dan kiest u voor palen van extreem hoge kwaliteit. Deze palen gebruikt u voor het plaatsen van de dubbelstaafmatten en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en uitvoeringen, zowel verzinkt als gepoedercoat. U kunt de palen gebruiken bij het plaatsen van dubbelstaafmatten en een enkele of dubbele tuinpoort. Voor het bevestigen van de dubbelstaafmatten aan deze palen gebruikt u het bijbehorende bevestigingsmateriaal.

Waaruit bestaan onze palen dubbelstaafmatten

Onze palen dubbelstaafmatten bestaan uit hoogwaardige kwaliteit volgens EN ISO 146. Indien u de paal in de grond plaatst dient deze 50cm langer te zijn dan de hoogte van het gekozen hekwerk. In het geval dat u de paal op een betonnen vloer plaatst, kiest u voor een paal die dezelfde hoogte heeft dan het gekozen hekwerk. Stuurt u ons eenvoudig uw aanvraag even door. Wij mailen u een geheel vrijblijvende offerte.

Palen dubbelstaafmatten kopen

Wilt u een degelijke palen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een dubbelstaafmat niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken