Paalhouders speeltoestellen

Deze paalhouders zijn TÜV gekeurd en geschikt voor openbare speeltoestellen. Paalhouder vergroten de veiligheid van speeltoestellen, omdat deze in de grond verankerd worden en een speeltoestel hierdoor steviger staat. Tevens bieden paalhouders uw speeltoestel een goede bescherming tegen het aantasten van hout, omdat het niet direct met de grond in aanraking komt. Intergard heeft verschillende paalhouders in verschillende afmetingen.

Bestelt u uw nieuwe paalhouders voor openbare speeltoestellen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor een paalhouder voor speeltoestellen

Paalhouders vergroten de veiligheid van speeltoestellen, omdat deze in de grond verankerd worden en een speeltoestel hierdoor steviger staat. Paalhouders bieden uw speeltoestel een goede bescherming tegen het aantasten van hout, omdat het niet direct met de grond in aanraking komt.

Waaruit bestaan onze paalhouders voor speeltoestellen

De paalhouders voor speeltoestellen zijn thermisch verzinkt. Dit houdt in, dat staal bewerkt wordt met een speciaal laagje, waardoor corrosie (roestvorming) minder kans heeft.

Paalhouders kopen

Wilt u degelijke en mooie paalhouders kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de paalhouders zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn paalhouders niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes