Speeltoestel Jungle Gym

De houten speeltoestellen en speeltorens van ons Jungle Gym assortiment zijn kwalitatief hoogwaardig en worden compleet geleverd, inclusief een op maat gezaagd FSC en KOMO gekeurd houtpakket, montagekit en glijbaan. Het houtpakket is van kwalitatief hoogwaardig Scandinavisch vuren, onder druk geïmpregneerd en KOMO gecertificeerd. De gebruikte houten palen zijn 90x90mm en de planken zijn 18mm dik. Daarmee zijn deze speeltoestellen zeer duurzaam en robuust in zijn klasse.

Bestelt u uw nieuwe Speeltoestel Jungle Gym bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor een speeltoestel Jungle Gym

Heerlijk spelen in je eigen tuin met de kleurrijke speeltoestellen Jungle Gym. De fantasie uw kind kent geen grenzen. Spelen in de zandbak, klimmen, klauteren, schommelen of glijden. Een speeltoestel Jungle Gym heeft vele mogelijkheden en is uit te breiden. De Jungle Gym is geschikt voor zowel de kleinere als de grotere tuin.

Waaruit bestaan onze speeltoestellen jungle gym

De speeltoestellen Jungle Gym zijn van kwalitatief hoogwaardig op maat gezaagd Scandianisch vuren, onder druk geïmpregneerd en KOMO gecertificeerd. Alle gebruikte materialen, speelaccessoires en speelattributen zijn kwalitatief hoogwaardig en houden rekening met de zachte handjes van kinderen, geven maximale grip en voldoen aan de hoogste veiligheids- en gezondheidseisen. Nergens scherpe randen, alles is afgerond, weersbestendig en UV-bestendig. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. 6 personen à 50 kg maximaal

Speeltoestel Jungle Gym kopen

Wilt u degelijke en mooi speeltoestel Jungle Gym kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het speeltoestel Jungle Gym zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een speeltoestel Jungle Gym niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes