Stoeptegels rood

Betontegels of stoeptegels rood, ouderwetse sierbestrating in een modern jasje. Misschien wel de grondlegger van de sierbestrating, de betontegels of stoeptegels, zeker in Nederland. Betontegels of stoeptegels zijn maatvast, tijdloos eenvoudig en op heel veel plaatsen bruikbaar. Designers hebben het materiaal onlangs herontdekt en zijn er creatief mee aan de slag gegaan. Vaak mooi te combineren met koppelstones of waaltjes. Maar u mag ze nog steeds gewoon recht straten in uw tuin. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, met facet of strak zonder facet. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe stoeptegels rood bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor stoeptegels rood

Wilt u iets anders dan anders? Dan is de rode stoeptegel wellicht iets voor u. Betontegels of stoeptegels zijn maatvast, tijdloos, eenvoudig te plaatsen en op heel veel plaatsen bruikbaar. Maar u mag ze nog steeds gewoon recht straten in uw tuin. Verkrijgbaar met facet of strak zonder facet (rand).

Waaruit bestaat onze stoeptegels rood

De stoeptegels bestaan uit beton, een materiaal bestaande uit cement, zand en grind. Als dit goed uitgehard is, is het vergelijkbaar met steen.

Opsluitbanden voor stoeptegels rood

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Stoeptegels rood kopen

Wilt u degelijke en mooie stoeptegels rood kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de stoeptegels rood zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn stoeptegels rood niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes