Tapbouten DIN 933

De tapbouten van Intergard zijn schroeven, gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De tapbouten zijn verkrijgbaar in verzinkt en RVS, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe tapbouten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u tapbouten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

191 Resultaten

191 Resultaten

Waarom kiezen voor tapbouten

Onze tapbouten zijn bouten met zeskante kop, waarvan de metrische draad tot onder de kop doorloopt. De toepassing hiervan is het verbinden en bevestigen van onderdelen. Deze A-kwaliteit bout is verkrijgbaar in een 8.8 kwaliteit volgens DIN 933 en leverbaar in elektrolytisch verzinkte uitvoering, een thermisch verzinkte uitvoering en in RVS roestvaststaal kwailteit A2 en A4. Tapbouten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Waaruit bestaan onze tapbouten

RVS roestvaststaal kwaliteit A2 en A4 bestaat voor het grootste gedeelte uit ijzer, chroom, nikkel en koolstof. RVS voorkomt of vertraagt roestvorming. Bij Elektrolytisch verzinken wordt een product d.m.v. elektrische stroom van zink voorzien. Bij thermisch verzinken wordt het product gedompeld in een bak met vloeibaar zink. Verzinken voorkomt en vertraagt roestvorming.

Tapbouten kopen

Wilt u degelijke en mooie tapbouten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tapbouten zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn tapbouten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes