Moeren

De moeren van Intergard zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De moeren zijn als o.a. zeskantmoer, borgmoer, vleugelmoer en dopmoer verkrijgbaar in verzinkt en RVS, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe moeren bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u moeren per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

72 Resultaten

Pagina

72 Resultaten

Waarom kiezen voor moeren

Een moer is een soort ring met daarin schroefdraad om op een bout te schroeven. De moeren die wij leveren zijn o.a. zeskantmoer, borgmoer, vleugelmoer en dopmoer.

Waaruit bestaan onze moeren

Onze moeren verkrijgbaar in verzinkte of RVS uitvoering. Dit voorkomt en vertraagd roestvorming.

Moeren kopen

Wilt u degelijke en mooie moeren kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de moeren zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn moeren niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes