Krammen

Onze krammen zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar en verschillende afmetingen. Krammen gebruikt men vaak voor het bevestigen van gaas aan houten palen. De ene kant is wat langer dan de andere, zodat dit het vast timmeren vergemakkelijkt.

Bestelt u uw nieuwe krammen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u krammen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor krammen

Krammen zijn grote nieten die men vaak gebruikt voor het bevestigen van gaas aan houten palen of voor afrasteringen. De ene kant is wat langer dan de andere, zodat dit het vast timmeren vergemakkelijkt.

Waaruit bestaan onze krammen

Krammen zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit vertraagd en voorkomt roestvorming.

Krammen kopen

Wilt u degelijke en mooie krammen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de krammen zelf bevestigen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn krammen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes