Slotbouten RVS

Onze slotbouten RVS zijn bouten met een ronde, laagbolle kop, onder de kop zit een vierkantje om meedraaien te voorkomen. De bout is voor houtconstructies zoals overkappingen, serres en poorten te gebruiken. Deze A-kwaliteit slotbout RVS volgens DIN 603 is alleen verkrijgbaar in staalkwaliteit 4.6, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe slotbouten RVS bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u slotbouten RVS per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

26 Resultaten

26 Resultaten

Waarom kiezen voor slotbouten RVS

Slotbouten zijn bouten met een ronde, laagbolle kop, onder de kop zit een vierkantje om meedraaien te voorkomen. De bout is voor houtconstructies zoals overkappingen, serres en poorten te gebruiken. Door de gladde ronde kop van de slotbout, heeft u altijd een mooie afwerking

Waaruit bestaan onze slotbouten RVS

Deze A-kwaliteit bout volgens DIN 603 is leverbaar in een RVS roestvaststalen A2 uitvoering (zonder moer). RVS roestvaststaal bestaat voor het grootste gedeelte uit ijzer, chroom, nikkel en koolstof. RVS voorkomt of vertraagt roestvorming.

Slotbouten RVS kopen

Wilt u degelijke en mooie slotbouten RVS kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de slotbouten RVS zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn slotbouten RVS niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes