Houtdraadbouten RVS

Onze houtdraadbouten RVS zijn bouten met een zeskant kop, waarvan de steel gedeeltelijk is voorzien van houtdraad. Zowel in hout als in een plug geeft deze bout een sterke verbinding en is te gebruiken bij houten onderconstructies. Deze A-kwaliteit houtdraadbout RVS volgens DIN 571 is leverbaar in een 4.6 kwaliteit, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe houtdraadbouten RVS bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u houtdraadbouten RVS per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

23 Resultaten

23 Resultaten

Waarom kiezen voor houtdraadbouten RVS

Onze houtdraadbouten zijn bouten met een zeskant kop, waarvan de steel gedeeltelijk is voorzien van houtdraad. Houtdraadbouten RVS hebben als voordeel dat ze zeer zwaar belast kunnen worden. Ze worden gebruikt om zware objecten vast te maken aan bijvoorbeeld muren, zoals het ophangen van uw radiator of voor het vastzetten van balken enz. Ook kunt u houtdraadbouten gebruiken voor het bevestigen van uw schutting.

Waaruit bestaan onze houtdraadbouten RVS

Deze A-kwaliteit bout volgens DIN 571 is leverbaar in een RVS roestvaststaal kwaliteit A2 en A4. Deze bestaat voor het grootste gedeelte uit ijzer, chroom, nikkel en koolstof. RVS voorkomt of vertraagt roestvorming. Tevens is de steel gedeeltelijk voorzien van houtdraad.

Houtdraadbouten RVS kopen

Wilt u degelijke en mooie houtdraadbouten RVS kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de houtdraadbouten RVS zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn houtdraadbouten RVS niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes