Zeskantmoer DIN 934

De zeskantmoeren van Intergard zijn moeren, gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De moeren zijn o.a. verkrijgbaar in verzinkt en RVS, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe zeskantmoeren bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u zeskantmoeren per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

23 Resultaten

23 Resultaten

Waarom kiezen voor een zeskantmoer

De zeskantmoer is de meest gebruikte moer. Zeskantmoeren worden samen met bouten, draadeinden of schroeven gebruikt om twee voorwerpen vast te zetten.

Waaruit bestaat onze zeskantmoer

De zeskantmoer DIN 934 is in verzinkt of RVS leverbaar. Dit voorkomt en vertraagd roestvorming.

Zeskantmoeren kopen

Wilt u degelijke en mooie zeskantmoeren kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de zeskantmoeren zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn zeskantmoeren niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes