Zeskantbouten RVS

Onze zeskantbouten RVS zijn bouten met een zeskante kop, waarvan de steel gedeeltelijk voorzien is van metrische draad. De toepassing hiervan is het verbinden en bevestigen van onderdelen. Deze zeskantbout RVS is leverbaar in een 8.8 kwaliteit DIN 931, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe zeskantbouten RVS bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u zeskantbouten RVS per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

36 Resultaten

36 Resultaten

Waarom kiezen voor zeskantbouten RVS

Onze zeskantbouten RVS zijn bouten met een zeskante kop, waarvan de steel gedeeltelijk voorzien is van metrische draad. De toepassing hiervan is het verbinden en bevestigen van onderdelen. Deze bout is leverbaar in een 8.8 kwaliteit roestvaststaal A2 en A4. Alles A-kwaliteit volgens DIN 931. Dit product is in verschillende afmetingen leverbaar.

Waaruit bestaan onze zeskantbouten RVS

RVS roestvaststaal kwaliteit A2 en A4 bestaat voor het grootste gedeelte uit ijzer, chroom, nikkel en koolstof. RVS voorkomen of vertragen roestvorming.

Zeskantbouten RVS kopen

Wilt u degelijke en mooie zeskantbouten RVS kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de zeskantbouten RVS zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn zeskantbouten RVS niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes