Sluitring DIN 125A

De sluitringen van Intergard zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De ringen zijn o.a. als carrosseriering, veerring en sluitring verkrijgbaar in verzinkt en RVS, de vermelde prijzen zijn per 1000 stuks.

Bestelt u uw nieuwe sluitringen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u sluitringen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

20 Resultaten

20 Resultaten

Waarom kiezen voor een sluitring

Met een sluitring kunt u de druk van een bout en moer verdelen. Door de drukverdeling blijven bouten en moeren beter zitten.

Waaruit bestaat onze sluitring

De sluitring DIN 125-A, is in verzinkt of RVS / inox A2 leverbaar. Dit voorkomt en vertraagd roestvorming.

Sluitringen kopen

Wilt u degelijke en mooie sluitringen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de sluitringen zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn sluitringen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes