Zeskantbouten verzinkt

Onze zeskantbouten zijn bouten met een zeskante kop, waarvan de steel gedeeltelijk voorzien is van metrische draad. De toepassing hiervan is het verbinden en bevestigen van onderdelen. Deze bout is leverbaar in een 8.8 kwaliteit DIN 931, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe zeskantbouten verzinkt bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u verzinkte zeskantbouten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

135 Resultaten

135 Resultaten

Waarom kiezen voor zeskantbouten verzinkt

Onze zeskantbouten zijn bouten met een zeskante kop, waarvan de steel gedeeltelijk voorzien is van metrische draad. De toepassing hiervan is het verbinden en bevestigen van onderdelen. Deze bout is leverbaar in een 8.8 kwaliteit elektrolytisch verzinkt. Alles A-kwaliteit volgens DIN 931. Dit product is in verschillende afmetingen leverbaar.

Waaruit bestaan onze zeskantbouten verzinkt

Bij Elektrolytisch verzinken wordt een product d.m.v. elektrische stroom van zink voorzien. Verzinken voorkomt of vertraagt roestvorming.

Zeskantbouten verzinkt kopen

Wilt u degelijke en mooie zeskantbouten verzinkt kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de zeskantbouten verzinkt zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn zeskantbouten verzinkt niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes