Draadeind RVS

De draadeinden RVS van Intergard zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteit verhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De draadeinden zijn verkrijgbaar in vererschillende afmetingen en tevens in verzinkte uitvoering, de vermelde prijzen zijn per stuk. Draadeinden RVS zijn geheel voorzien van schroefdraad en worden gebruikt om 2 of meerdere objecten met elkaar te verbinden door middel van moeren.

Bestelt u uw nieuwe draadeinden RVS bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u draadeinden RVS per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor draadeinden RVS

Draadeinden RVS zijn geheel voorzien van schroefdraad en worden gebruikt om 2 of meerdere objecten met elkaar te verbinden door middel van moeren U kunt zelf de afstand bepalen,omdat u een draadeind zelf op maat kunt zagen.

Waaruit bestaan onze draadeinden RVS

Draadeinden DIN 976 zijn gemaakt van roestvrijstaal / inox A2. Dit voorkomt en vertraagd roestvorming.

Draadeinden RVS kopen

Wilt u degelijke en mooie draadeinden RVS kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de draadeinden RVS zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn draadeinden RVS niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes