Veerring DIN 127B

De veerringen van Intergard zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De ringen zijn o.a. als carrosseriering, veerring en sluitring verkrijgbaar in verzinkt en RVS, de vermelde prijzen zijn per 1000 stuks.

Bestelt u uw nieuwe veerringen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u veerringen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

20 Resultaten

20 Resultaten

Waarom kiezen voor een veerring

Een veerring wordt samen gebruikt met bouten, moeren en vlakke ringen. Dit ter voorkoming van beschadiging van het voorwerp en om te voorkomen dat de bout of moer los kan komen.

Waaruit bestaat onze veerring

De veerring DIN 127-B is in verzinkt of RVS / inox A2 leverbaar. Dit voorkomt en vertraagd roestvorming.

Veerringen kopen

Wilt u degelijke en mooie veerringen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de veerringen zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn veerringen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes