Kozijnplug

De kozijnplug is de grotere broer van de slagplug, hamerplug of spijkerplug. Ook hier is doorsteekmontage van toepassing. Het spreidgedeelte van deze plug komt overeen met de nylon plug. Het verschil met de spijkerplug is echter dat deze pluggen voor montage van zwaardere delen in massieve materialen te gebruiken zijn. Onder andere voor:Raamkozijnen, deurkozijnen, kanthout, tengels.

Bestelt u uw nieuwe kozijnpluggen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kozijnpluggen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

10 Resultaten

10 Resultaten

Waarom kiezen voor een kozijnplug

Kozijnplug De kozijnplug is de grotere broer van de slagplug, hamerplug of spijkerplug. Deze is uitsluitend te gebruiken voor 'doorsteekmontage’. Je boort door het te bevestigen materiaal direct in de muur. Vervolgens is alleen nog een hamer nodig om de nagel te bevestigen. Voor demontage kun je een kruiskopschroevendraaier gebruiken. Het verschil met de spijkerplug is echter dat deze pluggen voor montage van zwaardere delen in massieve materialen te gebruiken zijn. Onder andere voor: raamkozijnen, deurkozijnen, kanthout, tengels.

Waaruit bestaat onze kozijnplug

Kozijnpluggen zijn gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig nylon. Nylon is een synthetisch materiaal (kunstvezel) gemaakt van polyamide. Onze kozijnpluggen zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

Kozijnpluggen kopen

Wilt u degelijke en mooie kozijnpluggen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kozijnpluggen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn kozijnpluggen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes