Draadeinden DIN 975

De draadeinden van Intergard zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteit verhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De draadeinden zijn verkrijgbaar in verzinkt en RVS, de vermelde prijzen zijn per stuk. Draadeinden zijn geheel voorzien van schroefdraad en worden gebruikt om 2 of meerdere objecten met elkaar te verbinden door middel van moeren.

Bestelt u uw nieuwe draadeinden bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u draadeinden per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

21 Resultaten

21 Resultaten

Waarom kiezen voor draadeinden

Draadeinden zijn geheel voorzien van schroefdraad en worden gebruikt om 2 of meerdere objecten met elkaar te verbinden door middel van moeren. U kunt zelf de afstand bepalen, omdat u een draadeind op maat kunt zagen.

Waaruit bestaan onze draadeinden

De draadeinden zijn verkrijgbaar in DIN 975 verzinkt of in roestvrijstaal / inox A2. Dit voorkomt en vertraagd roestvorming.

Draadeinden kopen

Wilt u degelijke en mooie draadeinden kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de draadeinden zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn draadeinden niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes