Tapbouten RVS

Onze tapbouten zijn bouten met zeskante kop, waarvan de metrische draad tot onder de kop doorloopt. De toepassing hiervan is het verbinden en bevestigen van onderdelen. Deze A-kwaliteit bout is verkrijgbaar in een 8.8 kwaliteit volgens DIN 933, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe tapbouten RVS bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u tapbouten RVS per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

32 Resultaten

32 Resultaten

Waarom kiezen voor tapbouten RVS

Onze tapbouten verzinkt zijn bouten met zeskante kop, waarvan de metrische draad tot onder de kop doorloopt. De toepassing hiervan is het verbinden en bevestigen van onderdelen. Deze A-kwaliteit bout is verkrijgbaar in een 8.8 kwaliteit volgens DIN 933 en leverbaar RVS uitvoering. Deze zijn in afmetingen leverbaar.

Waaruit bestaan onze tapbouten RVS

RVS roestvaststaal kwaliteit A2 en A4 bestaat voor het grootste gedeelte uit ijzer, chroom, nikkel en koolstof. RVS voorkomt of vertraagt roestvorming.

Tapbouten RVS kopen

Wilt u degelijke en mooie tapbouten RVS kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tapbouten RVS zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn tapbouten RVS niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes