Houtdraadbouten verzinkt

Onze houtdraadbouten verzinkt zijn bouten met een zeskant kop, waarvan de steel gedeeltelijk is voorzien van houtdraad. Zowel in hout als in een plug geeft deze bout een sterke verbinding en is te gebruiken bij houten onderconstructies. Deze A-kwaliteit houtdraadbout verzinkt volgens DIN 571 is leverbaar in een 4.6 kwaliteit, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe houtdraadbouten verzinkt bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u verzinkte houtdraadbouten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

38 Resultaten

38 Resultaten

Waarom kiezen voor houtdraadbouten verzinkt

Onze houtdraadbouten zijn bouten met een zeskant kop, waarvan de steel gedeeltelijk is voorzien van houtdraad. Houtdraadbouten verzinkt hebben als voordeel dat ze zeer zwaar belast kunnen worden. Ze worden gebruikt om zware objecten vast te maken aan bijvoorbeeld muren, zoals het ophangen van uw radiator of voor het vastzetten van balken enz. Ook kunt u houtdraadbouten gebruiken voor het bevestigen van uw schutting.

Waaruit bestaan onze houtdraadbouten verzinkt

Deze A-kwaliteit bout volgens DIN 571 is leverbaar in een 4.6 kwaliteit elektrolytisch of thermisch verzink. Dit voorkomt en vertraagt roestvorming. Tevens is de steel gedeeltelijk voorzien van houtdraad.

Houtdraadbouten verzinkt kopen

Wilt u degelijke en mooie houtdraadbouten verzinkt kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de houtdraadbouten verzinkt zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn houtdraadbouten verzinkt niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes