Slagpluggen

Slagplug ook wel nagelplug, hamerplug of spijkerplug genoemd. De slagplug is uitsluitend te gebruiken voor 'doorsteekmontage'. Je boort door het te bevestigen materiaal direct in de muur. Vervolgens is alleen nog een hamer nodig om de nagel te bevestigen. Voor demontage kun je een kruiskopschroevendraaier gebruiken. De slagplug is onder andere geschikt voor bevestiging van: houten regels, plinten, wandprofielen, isolatieprofielen, lichte kozijnen.

Bestelt u uw nieuwe slagpluggen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u slagpluggen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

20 Resultaten

20 Resultaten

Waarom kiezen voor slagpluggen

Met een slagplug (ook wel nagelplug, hamerplug of spijkerplug genoemd) boort u rechtstreeks door hout of muur. U boort een gat ten grootte van de slagplug, dan doet u de slagplug er in. Het enige wat u nog moet doen is met een hamer er op slaan. Dit scheelt tijd t.o.v. schroeven. U kunt een kruiskopschroevendraaier gebruiker om de slagplug weer los te maken. Slagpluggen is onder andere geschikt voor bevestiging van: houten regels, plinten, wandprofielen, isolatieprofielen en lichte kozijnen.

Waaruit bestaan onze slagpluggen

Slagpluggen zijn gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig nylon. Nylon is een synthetisch materiaal (kunstvezel) gemaakt van polyamide. Onze slagpluggen zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

Slagpluggen kopen

Wilt u degelijke en mooie slagpluggen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de slagpluggen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn slagpluggen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes