Vleugelmoer DIN 315

De vleugelmoeren van Intergard zijn moeren, gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De moeren zijn o.a. verkrijgbaar in verzinkt en RVS, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe vleugelmoeren bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u vleugelmoeren per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

13 Resultaten

13 Resultaten

Waarom kiezen voor een vleugelmoer

Een vleugelmoer word gebruikt als iets met de handen los of vastgedraaid moet worden. Hiervoor is dus geen speciaal gereedschap nodig.

Waaruit bestaat onze vleugelmoer

De vleugelmoer DIN 315 is in verzinkt of RVS leverbaar. Dit voorkomt en vertraagd roestvorming.

Vleugelmoeren kopen

Wilt u degelijke en mooie vleugelmoeren kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de vleugelmoeren zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn vleugelmoeren niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes