Draadeind verzinkt

De draadeinden verzinkt van Intergard zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteit verhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De draadeinden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en tevens in RVS, de vermelde prijzen zijn per stuk. Draadeinden verzinkt zijn geheel voorzien van schroefdraad en worden gebruikt om 2 of meerdere objecten met elkaar te verbinden door middel van moeren.

Bestelt u uw nieuwe draadeinden bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bestelt u uw nieuwe draadeinden verzinkt bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u verzinkte draadeinden per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

12 Resultaten

12 Resultaten

Waarom kiezen voor draadeinden verzinkt

Draadeinden verzinkt zijn geheel voorzien van schroefdraad en worden gebruikt om 2 of meerdere objecten met elkaar te verbinden door middel van moeren. U kunt zelf de afstand bepalen, omdat u een draadeind zelf op maat kunt zagen.

Waaruit bestaan onze draadeinden verzinkt

De draadeinden zijn verkrijgbaar in DIN 975 verzinkt. Dit voorkomt of vertraagt roestvorming.

Draadeinden verzinkt kopen

Wilt u degelijke en mooie draadeinden verzinkt kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de draadeinden verzinkt zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn draadeinden verzinkt niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes