Zeskantbouten DIN 931

De zeskantbouten van Intergard zijn schroeven, gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De zeskantbouten zijn verkrijgbaar in verzinkt en RVS, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe zeskantbouten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u zeskantbouten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

171 Resultaten

171 Resultaten

Waarom kiezen voor zeskantbouten

Onze zeskantbouten zijn bouten met een zeskante kop, waarvan de steel gedeeltelijk voorzien is van metrische draad. De toepassing hiervan is het verbinden en bevestigen van onderdelen. Deze bout is leverbaar in een 8.8 kwaliteit elektrolytisch verzinkt en roestvaststaal A2 en A4. Alles A-kwaliteit volgens DIN 931. Dit product is in verschillende afmetingen leverbaar.

Waaruit bestaan onze zeskantbouten

Onze zeskantbouten zijn leverbaar in elektrolytisch veriznkt of RVS. Bij Elektrolytisch verzinken wordt een product d.m.v. elektrische stroom van zink voorzien. RVS roestvaststaal kwaliteit A2 en A4 bestaat voor het grootste gedeelte uit ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Verzinken en RVS voorkomen of vertragen roestvorming.

Zeskantbouten kopen

Wilt u degelijke en mooie zeskantbouten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de zeskantbouten zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn zeskantbouten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes