Spijkers

Met draadnagels of spijkers bevestigt u o.a. hout op hout. Een draadnagel wordt gemaakt van hard getrokken draad, om het krom slaan te beperken. Deze draadnagel is te verkrijgen in verschillende kopvormen zoals, platkop en verloren kop. Een verloren kop wordt vooral gebruikt voor toepassingen die nadien onzichtbaar moeten worden weggewerkt met plamuur. Intergard levert verschillende draadnagels: blank, verzinkt, platkop, verloren kop, maar ook asfaltnagels verzinkt voor dakshingles en dakrollen of krammen.

Bestelt u uw nieuwe spijkers of draadnagels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u spijkers of draadnagels per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

49 Resultaten

Pagina

49 Resultaten

Waarom kiezen voor draadnagel spijkers

Met draadnagel spijkers bevestigt u hout op hout. Intergard levert verschillende draadnagels: blank staal, verzinkt, platkop, verloren kop, maar ook asfaltnagels verzinkt voor dakshingles en dakrollen. De draadnagels of asfaltnagels zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Waaruit bestaan onze draadnagel spijkers

De draadnagel spijkers zijn gemaakt van staaldraad en zijn er in verschillende uitvoeringen: blank staal, verzinkt, platkof of verloren kop.

Spijkers of draadnagels kopen

Wilt u degelijke en mooie spijkers of draadnagels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de spijkers zelf bevestigen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn spijkers niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes