Ringen

De ringen van Intergard zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en hebben een goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor ze tevens geschikt zijn voor de bouw, industrie en professionele ijzerwarenhandel. De ringen zijn o.a. als carrosseriering, veerring en sluitring verkrijgbaar in verzinkt en RVS, de vermelde prijzen zijn per 1000 stuks.

Bestelt u uw nieuwe ringen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u ringen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

73 Resultaten

Pagina

73 Resultaten

Waarom kiezen voor ringen

Met een ring kunt u de druk van een bout en moer verdelen. Door de drukverdeling blijven bouten en moeren beter zitten. De ringen zijn o.a. als carrosseriering, veerring en sluitring verkrijgbaar.

Waaruit bestaan onze ringen

Onze ringen verkrijgbaar in verzinkte of RVS uitvoering. Dit voorkomt en vertraagd roestvorming.

Ringen kopen

Wilt u degelijke en mooie ringen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de ringen zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn ringen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes