Schapenhek aanbiedingen

Houdt u van een landelijke, natuurlijke sfeer in uw tuin? Dan is een schapenhek wellicht een geschikte keuze voor uw tuin. Schapenhekken zijn verkrijgbaar in hazelaar of kastanjehout. Kastanjehout is een prachtige duurzame houtsoort, welke goed bestand is tegen vocht vanwege de fijne vezelstructuur van het hout. Hazelaar heeft een mooie dichte structuur. Een kastanjehouten hekwerk of schapenhek geeft uw tuin een mooie landelijke natuurlijke uitstraling. Kastanjehouten hekwerken of schapenhekken zijn een duurzame milieuvriendelijke keuze voor uw tuin, daar deze niet worden verduurzaamd met chemicaliën. Bij Intergard hebben wij volop kwalitatief kastanjehouten producten waaronder tevens prachtige kastanjeschermen. Wij adviseren u graag. Bestelt u uw kastanjehouten hekwerken of schapenhek bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

1 Resultaten

1 Resultaten

Waarom kiezen voor schapenhekken of kastanjehouten hekwerken

Schapenhekken of kastanjehouten hekwerken worden veel in natuurlijke tuinen en omgeving gebruikt, zoals in de duinen, parken en bossen, is duurzaam en milieuvriendelijk. Ook worden schapenhekken en kastanjehouten hekwerken veel gebruikt bij festivals of als afrastering bij kippen of vee. In ons assortiment hebben we zowel engels als franse schapenhekken of kastanjehouten hekwerk. Indien u kiest voor een kastanjehouten hekwerk dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product met een zeer lange levensduur. Extreem harde klimatologische omstandigheden en bijzondere bodemgesteldheid versterken de fysisch-chemische eigenschappen van de hazelaar. Door zijn bijzondere sterke eigenschappen en lage hygroscopiciteit is deze houtsoort het hele jaar door zeer geschikt voor de productie van o.a. schapenhekken en meubelen voor tuinarchitectuur. De voorbereiding van het materiaal voor de productie van hekken begint met oogsten als handarbeid. Dit is een natuurlijke afrastering en de afmetingen kunnen soms verschillen. Het hout is niet gedroogd, natuurlijk, dankzij de aanwezigheid in de houtstructuur van natuurlijke zuren en tannines is impregneren niet nodig. Kastanjehout heeft een duurzaamheid van ongeveer 25 jaar, hazelaar ongeveer 15 jaar. Kastanjehout en hazelaar is onbehandeld en heeft geen chemische behandeling nodig voor een langere duurzaamheid, bovendien is het een zeer goed alternatief voor geïmpregneerd hout.

Waaruit bestaan onze schapenhekken kastanjehouten hekwerken

Schapenhekken en hekwerk van kastanjehout bestaan uit gekloofde kastanje of hazelaarslatten die aan elkaar gebonden worden met verzinkt staaldraad. Het hout is in verschillende lengtes verkrijgbaar en wordt op rol geleverd. Ook kunt u kiezen tussen verschillende lat afstanden bijvoorbeeld 4/5cm, 7/8cm of 8/10cm. Engels schapenhek en kastanjehouten hekwerk is wat rustieker dan het Franse hekwerk. Frans daarentegen is weer iets strakker dan Engels hekwerk en heeft een iets spitsere punt. Kastanjehout en hazelaar is milieuvriendelijk en wordt als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer.

Plaatsen van een schapenhek

Kastanjehouten hekwerken of schapenhekken zijn eenvoudig te plaatsen door ze uit te rollen en tegen kastanjehouten palen te bevestigen door middel van krammen. De kastanjehouten palen worden om de 150cm in de grond geplaatst.

Poortje voor schapenhek

Om een doorgang te verkrijgen worden kastanjehouten poortjes geplaatst. Onze kant en klare schapenhek poortjes zijn voorzien van hang- en sluitwerk, waaronder hengen, duimen en een tuinheksluiting. Ook zijn er eikenhouten frames leverbaar in verschillende afmetingen waarop u het kastanjehout kunt bevestigen.

Kastanjehouten hekwerken of schapenhekken kopen

Wilt u degelijke en mooie schapenhekken of kastanjehouten hekwerken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het schapenhek in kastanjehout of hazelaar zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een kastanjehouten schapenhek niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken

Search engine powered by ElasticSuite