Balanceer touw

Op deze pagina vindt u onze professionele balanceer touwen, evenwicht touwen of scheepstros genoemd. Gekeurd volgens de laatste TÜV EN1176 richtlijnen en daarmee geschikt voor openbare speelplaatsen en speeltoestellen. Ons assortiment voor openbare speelplaatsen bestaat verder uit allerlei professionele schommels, wipwappen, glijbanen maar zelfs kabelbanen en klimpiramides. Kortom kwalitatief zeer hoogwaardige en goedgekeurde speeltoestellen voor zeer lage prijzen.

Bestelt u uw nieuwe balanceer touw bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom kiezen voor een balanceer touw

Een balanceer touw of evenwicht touw is perfect voor het trainen van motoriek en evenwicht. Bovendien geeft het een sensorische stimulans aan de voeten, traint men de beenspieren en stimuleert tegelijkertijd de zintuigen. Niet alleen voor kinderen maar ook natuurlijk ook perfect voor volwassenen. Geschikt voor openbare speelplaatsen. Hoogste kwaliteit TÜV gekeurd volgens EN 1176 veiligheidsvoorschriften. Verkrijgbaar in 200, 300, 400 en 500cm. Eenvoudig en snel te plaatsen.

Waaruit bestaan ons balanceer touw

Het balanceer touw bestaat uit 150mm PP touw. De uiteinden zijn met kunststof afgewerkt.

Balanceer touw kopen

Wilt u een degelijk en stevig balanceer evenwicht touw kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een balanceer touw niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes