Grenen palen

Kwalitatief hoogwaardige houten palen uit chroomvrij geïmpregneerd grenen wat de levensduur aanzienlijk verlengd. De houten palen zijn FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer.

Bestelt u uw nieuwe houten palen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u grenen palen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

11 Resultaten

Waarom kiezen voor grenen palen

Grenen palen zijn gemaakt van een degelijk houtsoort die een lange levensduur kent, omdat deze chroomvrij geïmpregneerd zijn. Een grenen paal is niet zo duur als bijvoorbeeld een betonnen paal. Intergard kan u grenen palen in verschillende lengtes en diktes aanbieden.

Waaruit bestaan grenen palen

Grenen is een houtsoort. Doordat de grenen palen chroomvrij geïmpregneerd zijn, wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. De grenen palen zijn FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer.

Bescherming en decoratie grenen palen

Paalornamenten of paalkappen beschermen houten palen tegen weersinvloeden en verfraaien uw tuinscherm of schutting. De paalornamenten of paalkappen worden bevestigd op de houten palen en voorkomen daarmee dat vocht en regenwater in de palen trekken. Hierdoor wordt de levensduur van de houten palen aanzienlijk verlengd. De paalkappen zijn verkrijgbaar in rvs roestvrijstaal, koper, messing, vuurverzinkt, kunststof, zwart gecoat en wit gecoat.

Grenen palen kopen

Wilt u degelijke en mooie grenen palen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de grenen palen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de grenen palen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes