Kastanje palen

Houdt u van een landelijke, natuurlijke sfeer in uw tuin? Dan is kastanjehout wellicht een geschikte keuze voor uw tuin. Kastanjehout is een prachtige duurzame houtsoort, welke goed bestand is tegen vocht vanwege de fijne vezelstructuur van het hout. Kastanje palen kunnen als bevestigingspalen gebruikt worden, maar zijn voor nog vele andere doeleinden te gebruiken. Bij Intergard adviseren wij u graag.

Bestelt u uw kastanje palen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kastanje palen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

15 Resultaten

15 Resultaten

Waarom kiezen voor kastanje palen

Houdt u van een landelijke, natuurlijke sfeer in uw tuin? Dan zijn kastanje palen wellicht een geschikte keuze voor uw tuin. Kastanje palen zijn niet alleen geschikt om uw schutting aan te bevestigen, maar kan ook gebruikt worden om tuinmeubels, een hekwerk of een speeltoestel voor kinderen te maken of als parkeerpaaltje.

Waaruit bestaan kastanje palen

Kastanjehout is een prachtige duurzame houtsoort, welke goed bestand is tegen vocht vanwege de fijne vezelstructuur van het hout. Kastanje palen zijn in verschillende afmetingen en diameters verkrijgbaar. Kastanje palen zijn milieuvriendelijk en wordt als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer.Testmethode NEN-EN-350-2. geeft een verwachte levensduur aan. Door allerlei verschillende omstandigheden kan dit naar boven of beneden afwijken. Dat kan aan bodemtype liggen, maar ook aan belasting, of iets in beton gestort wordt, vocht etc. Op een verwachte levensduur kunnen we geen garantie afgeven

Kastanje palen kopen

Wilt u degelijke en mooie kastanje palen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kastanje palen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de kastanje palen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes