Paardenbox

Houten paardenboxen gefabriceerd uit hoogwaardig en degelijk Scandinavisch vuren. FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer, 10 jaar fabrieksgarantie. Vuren uit Noord-Europa is als een gevolg van een langzamere groei duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten en hars dan het gebruikelijke goedkopere vuren uit Oost Europa.Bestelt u uw paardenboxen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Waarom kiezen voor een paardenbox

Een paardenbox is een ideale oplossing voor het stallen van uw paarden. Een goede verzorging en rust is noodzakelijk voor uw paard, een paardenbox biedt u deze bescherming. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Waaruit bestaat onze paardenbox

Onze paardenbox bestaat uit hoogwaardig Scandinavisch vuren, FSC-gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Vuren uit Noord-Europa is als gevolg van een langzamere groei, duurzamer en sterker vanwege de dichtere structuur van het hout en bevat veel minder noesten en hars dan het gebruikelijke goedkopere vuren uit Oost Europa. Dit betekent dan ook dat het hout veel minder snel verrot, vervuild of vochtig wordt.

Paardenbox kopen

Wilt u een degelijke en mooie paardenbox kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de paardenbox zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de paardenboxen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating