Slotbouten verzinkt

Onze slotbouten verzinkt zijn bouten met een ronde, laagbolle kop, onder de kop zit een vierkantje om meedraaien te voorkomen. De bout is voor houtconstructies zoals overkappingen, serres en poorten te gebruiken. Deze A-kwaliteit slotbout verzinkt volgens DIN 603 is alleen verkrijgbaar in staalkwaliteit 4.6, de vermelde prijzen zijn per 100 stuks.

Bestelt u uw nieuwe slotbouten verzinkt bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u verzinkte slotbouten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

44 Resultaten

Pagina

44 Resultaten

Waarom kiezen voor slotbouten verzinkt

Slotbouten zijn bouten met een ronde, laagbolle kop, onder de kop zit een vierkantje om meedraaien te voorkomen. De bout is voor houtconstructies zoals overkappingen, serres en poorten te gebruiken. Door de gladde ronde kop van de slotbout, heeft u altijd een mooie afwerking

Waaruit bestaan onze slotbouten verzinkt

Deze A-kwaliteit bout volgens DIN 603 is alleen verkrijgbaar in staalkwaliteit 4.6 in een elektrolytische verzinkte en een thermish verzinkte variant. De bijpassende zeskantmoer (DIN 934) wordt in de verpakking meegeleverd.

Slotbouten verzinkt kopen

Wilt u degelijke en mooie slotbouten verzinkt kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de slotbouten verzinkt zelf monteren, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn slotbouten verzinkt niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes