Paalornamenten & paalkappen

Paalornamenten of paalkappen beschermen houten palen tegen weersinvloeden en verfraaien uw tuinscherm of schutting. De paalornamenten of paalkappen worden bevestigd op de houten palen en voorkomen daarmee dat vocht en regenwater in de palen trekken. Hierdoor wordt de levensduur van de houten palen aanzienlijk verlengd. De paalkappen zijn verkrijgbaar in rvs roestvrijstaal, koper, messing, vuurverzinkt, kunststof, zwart gecoat en wit gecoat. Kunststof paalkappen worden vaak als bescherming en afwerking op houten speeltoestellen geplaatst. Intergard Import Export B.V. belevert tevens paalornamenten in grotere aantallen aan bouwmarkten en tuincentra door heel Europa.

Bestelt u uw nieuwe paalornamenten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u paalornamenten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer
Pagina

41 Resultaten

Pagina

41 Resultaten

Waarom kiezen voor paalornamenten & paalkappen

Wanneer u kiest voor onze paalornamenten en paalkappen dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen. Paalornamenten ook wel paalkappen genoemd wordt veelal gebruikt om houten palen te verfraaien. Ook zorgen paalornamenten voor een langere levensduur van uw palen aangezien het water aan de bovenkant van de paal niet in uw paal zal trekken en daardoor dus minder snel verrotten.

Waaruit bestaan onze paalornamenten & paalkappen

Onze paalornamenten & paalkappen bieden we u aan in rvs roestvrijstaal, vuurverzinkt, koper, messing, maar ook hout, gecoat of kunststof.

Paalornamenten & paalkappen kopen

Wilt u degelijke en mooie paalornamenten of paalkappen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de paalornamenten zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn paalornamenten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes