Rondhout

Voor een mooie tuinafscheiding of paardeweide zijn rondhout palissaden ideaal. Ze worden gebruikt om tuinen, weilanden af te rasteren in combinatie met bijvoorbeeld gaas of prikkeldraad. Ook als boompaal ter ondersteuning van allerlei bomen, leibomen of leilinden of voor het maken van uw eigen speeltoestellen zijn rondhout palissaden zeer geschikt. De palissades zijn volledig gefreesd met afgeronde uiteindes en onder druk chroomvrij geïmpregneerd, zodat vroegtijdige houtrot wordt voorkomen. Bovendien dragen deze houten palissades het FSC certificaat wat betekent dat ze verkregen zijn uit verantwoord bosbeheer. Wanneer u liever kiest voor een landelijke, natuurlijke sfeer in uw tuin, dan zijn kastanjehouten palen wellicht een geschikte keuze voor uw tuin.

Bestelt u uw rondhout palissaden bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u rondhout palissaden per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

64 Resultaten

Pagina

64 Resultaten

Waarom kiezen voor rondhout palissaden?

Rondhout palissaden zijn zeer geschikt voor een mooie tuinafscheiding of paardenwei. Ook zijn ze ideaal ter ondersteuning van leilinden of voor het maken van speeltoestellen. Uiteraard verkoopt Intergard ook verzinkte paalhouders en houtverbinders en beslag ter bevestiging van uw rondhout palissaden. Wij leveren rondhout palissaden in verschillende diameters en lengtes.

Waaruit bestaan onze rondhout palissaden

Een rondhout palissade is een houten grenen ronde houten paal en is cilindrisch gefreesd en chroomvrij geïmpregneerd tegen vroegtijdige houtrot. De rondhout palissaden hebben afgeronde zijden.

Kastanjehouten palen

Kastanjehout is een prachtige duurzame houtsoort, welke goed bestand is tegen vocht vanwege de fijne vezelstructuur van het hout.

Montage Rondhout palissaden

De beste manier om snel en eenvoudig een hekwerk te plaatsen van rondhout is met behulp van paalhouders of voetsteunen voor rondhout en palisadenbeslag

Rondhout palissaden kopen

Wilt u degelijke en mooie rondhout palissaden kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de rondhout palissaden zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de rondhout palissaden niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes